Wil jij kennis maken met Celine de beste krullenkapster van Lelystad kom naar deze kapsalon

Nieuw - Pretty Curly Girl hairstyling  bij Devi Kapper in Lelystad

Krullen kapper in Lelystad, dry cutting en curl by curl haar knip technieken

Ik ben Celine en ik ben de nieuwe kapster bij Devi hairfashion

 

Ik heb in februari 2020 mijn kappersopleiding gedaan, maar mijn liefde voor haren knippen begon al veel eerder. Net zoals bij Desiree hebben mijn barbies en poppen er onder geleden. 

 

Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat ik krullend haar knippen en verzorgen toch echt het leukste vond.  Ik heb zelf krullen en het was altijd een zoektocht naar de juiste kapper. Daarom ben ik in januari 2024 mij gaan specialiseren in krullend haar. Hier heb ik een extra cursus voor gedaan. Tijdens deze cursus heb ik verschillende technieken geleerd o.a het droog knippen van het haar dry cutting en de krullen per krul te knippen curl by curl cutting

Je kan dus bij mij terecht met alles omtrent krullen en golven. Van alleen een knipbeurt tot verschillende herstelbehandelingen.

Weet jij niet of je krullend of golvend haar hebt? Maak dan gerust een afspraak en dan kijken we samen hoe we het beste uit je haar kunnen halen. 

Pretty curly girl

Nieuw - Pretty Curly Girl producten  bij Devi Kapper in Lelystad

Ik werk voornamelijk met pretty curly girl aangezien dit merk werkt voor vrijwel elke krultype. Het bevat 98% natuurlijke ingrediënten en is curly girl approved. Dit houdt in dat het geen schadelijke stoffen bevat die ten nadelen komen van je krullen. 

Daarnaast is het een Nederlands merk. 

Bekijk de het krul resultaat van Celine op social media