Devi Hairfashion Over mij: Kapper Lelystad - knippen * kleuren * wenkbrauwen epileren * permanenten

Over mij Devi Hairfashion Kapsalon in Lelystad. 

Over mij: 

Als klein meisje wilde ik al kapper worden ik knipte al stiekem het haar van mijn barbies, poppen het haar van mijn vriendinnen, nichtje, broertje en nog wat haarknip incidenten '' OEPS!! '' Het zat er al vroeg in.

Na de middelbare school in 2005 ben ik gelijk de kappers opleiding gaan doen in Lelystad. Ik werkte in een leuke kapsalon en ging 1 dag in de week naar school. Ik zag hoe het werkte en bedacht toen al dat ik ooit een eigen kapsalon wilde beginnen. Ik ben in verschillende salons gaan werken om meerdere ervaringen op te doen.

Eindelijk was het zover! Oktober 2012 starte ik mijn eigen Kapsalon in Lelystad. Toen nog onder de naam Stevens Hairfashion. Oktober 2019 ben ik verhuist met de kapsalon naar een groter pand op de Noordersluis in Lelystad. En ben ik verder gegaan onder de naam Devi Hairfashion. Mijn naam is Desiree Visser. Sommige klanten noemen me Devi dat vind ik ook leuk.

De kapsalon heeft een prachtige classic uitstraling.

Dit zijn mijn 4 specialiteiten!

  1. Kleuren
  2. Knippen
  3. Wenkbrauwen.
  4. Permanenten

Kleuren - Ik word enthausiast als ik een klant kan helpen om er beter uit te zien door middel van haarkleuren hiermee kan ik grote effecten bereiken. Ik houd van kleur nuances zoals highlights / lowlights en diepte kleuringen. En even goed elke maand de uitgroei kleuren.

Knippen - Knippen is altijd al 1 van mijn favorieten bezigheden geweest ;) Ik houd van volume een mooie overloop, zachte lijnen en volle punten. Communicatie is belangrijk. Ik ken heel veel knip technieken. Ben je een nieuwe klant?  bespreek het met me. Ben je een vaste klant? Dan weet ik vaak al wat je wilt, maar geef het ook aan als je iets anders wilt proberen.

Wenkbrauwen - Als ik super mooi werk had afgeleverd miste ik soms toch nog iets. Om alles uit mijn werk te halen wilde ik graag iets doen met de ogen om het plaatje compleet te maken. Ogen spreken en geven meer dynamiek aan de totale uitstraling. Daarom heb ik wenkbrauwen kleuren en epileren aan mijn assortiment toegevoegd. Epileren doe ik met een draad. Ik heb een microblading cursus gedaan waardoor ik heel mooie wenkbrauw modellen kan maken. 

Permanenten - Ik ben nog 1 van de weinige kapsalons die goed kan permanenten. Ik heb enorm veel verschillende maten permanentwikkels om de juiste krul te creeeren. Klanten komen vanuit heel het land voor de permanent naar mijn kapsalon.

5 redenen waarom je kiest voor Devi Hairfashion kapsalon in Lelystad

  1. Natuurlijk voor mij ;) 
  2. Een goed kapsel en advies.
  3. En ook voor de massage wasunits met verschillende standen waar u heerlijk in kunt ontspannen.
  4. Rebuild behandeling ----> Maandbehandeling Hair & spa
  5. Online reserveren

 U kunt gratis parkeren voor de deur en ik help je verder.

Devi Hairfashion de kapper van Lelystad.

Bekijk mijn beschikbaarheid online